Festa de la Ratafia a Santa Coloma de Farners

Un any més hem celebrat la Festa de la Ratafia, concretament la 31a edició, i Mans Unides i vam ser de nou, venent la ratafia 100% colomenca i elaborada amb la recepta més antiga trobada. A més a més de la ratafia, a la parada que teniem dins la vela de la festa, veníem una sèrie de productes de comerç just, com xocolata, cafè, sucre, galetes… tot aprofitant la gran afluència de públic que visita la fira, i així donar  a conèixer una mica més aquests productes i la importància que cal que adquireixin en el nostre dia a dia. La festa va finalitzar amb un gran èxit, pel poble i per nosaltres també i ara ja preparem l’encesa de llantions. Serà aquest divendres 21 a partir de les 17h, on petits i grans col·laboren amb l’encesa d’un llantió a les escales de l’església i els alumnes de l’escola municipal de música ens acompanyen amb nadales.


Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>