Preparant les activitats de tardor

A Santa Coloma de Farners ja ha arribat la fred, i amb ella, algunes de les activitats que any rere any anem fent. 

Tenim la Festa de la Ratafia, amb activitats que comencen aquest dijous, on nosaltres i serem presents, dins la carpa de la plaça Farners, venent ratafia elaborada amb la recepta més antiga mai trobada, i productes de comerç just, com els de la botiga que tenim darrere l’església.I un cop finalitzada la Festa, engegarem la campanya de l’encesa del llantió per les escoles del poble i la cantada de nadales així com fer créixer la nostra botiga amb detalls, tots de comerç just,  per celebrar un Nadal d’allò més solidari.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>