XII Caminada solidària a Farners

Un any més la caminada solidària a Farners es va fer amb una participació d’unes  150 persones que van decidir acompanyar-nos en el bonic diumenge que es despertava. El camí va ser molt planer i vam poder gaudir d’un paisatge meravellós fins arribar a l’esplanada de l’ermita on ja esperava l’entrepà de botifarra per recuperar les forces. Enguany el projecte al qual va dedicada aquesta activitat és la construcció d’un internat per noies a San-  Mali.

www.mansunides.org

 

 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>